Kamera zaczyna krążyć po całych trybunach aż wreszczcie zatrzymuje się na stole komentatorskim !
Jerry Lawler: Witamy państwa ! Przed nami pierwsze w Historii PWF Friday Night Smackdown!
Michael Cole: Ze stanowiska komentatorskiego witają państwa, Michael Cole !
Jerry Lawler: Oraz Jerry Lawler ! Pierwsze w histori PWF Friday Night Smackdown zacznie się już za chwilę .
Michael Cole: Otóż to ! Tak jak już wcześniej wspominałem za trzy tygodnie niesamowite PPV Royal Rumble !
Jerry Lawler: Tak to prawda . Ale teraz przejdźmy do rzeczy co dziś nasz czeka Michael .
Michael Cole: Wielkie widowisko i nie tylko . A więc nie zwlekajmy i zapraszamy na pierwsze Friday Night Smackdown !
Na Telebimie wyświetliła się Karta na dzisiejsze Show.
Normal Match 1# Contender for Intercontinental Championship
AJ Styles vs Kofi Kingston vs
Falls Count Anywhere Match
CM Punk vs Edge vs
Divas Title Championship Match
Kaitlyn vs Maryse vs
NO DQ Match
Cody Rhodes vs Sin Cara vs
Main Event
Normal Match 1# Contender for World Heavyweight Championship
Randy Orton vs The Undertaker vs
Ostatnio edytowany przez The Miz (2011-08-02 08:38:43)
Rozbrzmiewa theme Vipera. Wchodzę w swoim stylu z mikrofonem do kwadratowego pierścienia. Zaczyna mówić:
- A więc stało się Randy Orton będzie walczył w walce wieczoru o miano pretendenta do pasa WHC Triple Threat Match z The Undertakerem i moim dawnym sługom z Legacy Codym. Czy już wiecie kto zwycięży?? Tak Ja Randy Orton zwycięży i w krótkim czasie stanie się pierwszym World Heavyweight Championshampionem w PWF. Zdobędę ten tytuł bo w tej federacji nie mam godnego przeciwnika. Jedynie CM Punk coś znaczy w PWF. Każdy wie o tym że gdyby nie ja ta federacja by nie istniała.
Rzucam mikrofon i schodzę na BS.
Zapraszam wszystkich na walke wieczoru !
O Pretendenta na Royal Rumble o pas World Heavyweight !
Randy Orton vs The Undertaker vs
Rozbrzmiewa mój theme. W swoim stylu powoli idę w stronę ring. Wchodzę do kwadratowego pierścienia, wchodzę na narożnik i tuantuje. Po chwili powtarzam tą czynność na narożniku z drugiej strony. Potem kieruję się do swojego narożnika i rozgrzewam się czekając na GONG i swojego przeciwnika.
Zabrzmiewa dzwon. Robi sie ciemno a gdy swiatla sie zapalaja.Taker stoi za ortonem i czeka na gong.
Słyszę Gong... Patrze spokojnym wzrokiem w stronę DeadMena. Kiedy Po chwili rzucam się na Undertakera z serią potężnych Punchów... Widzę że Taker odczuł moje ataki które były bardzo mocne... Po chwili wykonuję potężny Irish Whip w narożnik. The Undertaker odbija się od narożnika... Widzę to i wykorzystuję tą sytuację uderzając go potężnym Clotheslinem... Po tej silnej akcji mój przeciwnik pada... Widząc to nie tracąc czasu przechodzę do stompowania przeciwnika w celu osłabienia go... Jednak moje stompowanie przerwał sędzia ponieważ Taker dotkną lin... Niezadowolony z tej sytuacji wściekły czekam aż Taker się podniesie i z całą frustracją wykonuję Irish Whip w narożnik... Grabarz wbija się w niego a Ja podbiegam do niego i uderzam go serią Shoulder Thrusts... Undertaker zwija się z bólu po tym jakże bolesnym ataku... Taker leży niedaleko narożnika a Ja wpadam na pomysł aby go trochę poddusić tak więc przeciągam go do lin i wykonuję jakże nieprzyjemny Rope Choke... Sędzia odlicza:
1.....
2.....
3.....
4.....
I w tej chwili puszczam rywala ponieważ nie chcę zostać zdyskwalifikowany... Taker leży a ja w tym czasie wykonuję bardzo nieprzyjemny Knee Drop... Grabarz musiał to odczuć więc czekam aż wstanie i wykonuję Irish Whip o liny i kiedy Taker biegnie na mnie wykoję Headbutt... Taker lekko zamroczony słania się na nogach a Ja dokładam jeszcze silnego Clotheslina... DeadMen pada na matę. Następnie czekam aż wstanie i gdy już będzie na nogach odbijam się od lin i wykonuję bardzo efektowny Fallin Clothesline... Po tej akcji chwilę odpoczywam i rozmyślam taktykę dalszej części walki...
Zabrzmial *G.O.N.G*.Patrze powaznym spojrzeniem na ortona.Podchodze do niego i wchdoze z nim w klincz.Wbijam go do naroznika.A tam wykonuje mu serie Shoulder Thrustow. Robie mu Irsih whip na liny gdy on wraca nabija sie na potezny closthline odemnie.Podnosze go wrzucam go na naroznik , a tam wykonuje mu piec mocnych Knife edge chopow.Wykonuje mu Snapmare. Po czym Stomp w glowe.Siadam na nim i wykonuje mu serie poteznych punchow. Podnosze go . Robie mu Chopa . On opiera sie o liny. Biore jego glowe i wykonuje mu Rope Choke kolanem na trzeciej linie.
Sedzia liczy:
1.......
2.......
3......
4......
Ja puszczam. On wisi nadal. Biore rozbieg i wykonuje mu Hot Shot Na trzeciej linie i jestem poza ringiem. On lezy ja wchodze do ringu. Lapie go za reke i wykonuje mu Armbar. Po chwili Stompuje go w reke.
Podnosze go . Robie mu Wrist Lock. Gdy go trzymam w wrist locku kopie go w brzuch i uderzam w glowe.Odpycham go na liny gdy on wraca, ja wykonuje mu Shoulder Tackle. Podnosze go i wykonuje Hot Shot na jego rece. On sie za nia trzyma , a ja wbijam go do naroznika. Nastepnie wykonuje mu Snake Eyes&Big Boot combo.Gdy on lezyja pokazuje ze ktos zginie przecinajac palcem szyje. Wiec odbijam sie od lin i wykonuje mu Legdrop. Wstaje i pokazuje jezyk.
Ładniej opisał Randy i to on przejmuje inicjatywe.
Dalej Orton !
Patrze na Undertakera... Widzę, że się podnosi więc podbiegam do niego i zaczynam go niemiłosiernie okładać... Okładam go dopóki sędzia nie od niego nie odciągnie... Czekam, aż taker się podniesie i wykonuję bardzo efektowny Standing Dropkick... DeadMen pada a ja zaczynam go stompować... Taker jest już bardzo osłabiony a ja wykonuję jeszcze gdy zawodnik wstanie German Suplex...
Szansa przed German Suplex! Jesteś już wynoszony pod owy cios. !
gdy on mnie wynosi do tylu , ja wale go z lokcia w glowe i wykonuje mu legdrop kontrujac german suplex